Саудискиот принц го отрул човекот на кој му наредил да го ликвидира Кашоги

Саудискиот претсолонаследник, принцот Мухамед бин Салман, го ликвидирал човекот на кого му наредил да го убие новинарот Џамал Кашоги. Салман на овој начин сака да …

Саудискиот принц го отрул човекот на кој му наредил да го ликвидира Кашоги Прочитај повеќе »