Александар Волкановски во прегратка на таткото Тоде откако стана светски шампион

Тоде Волкановски од битолското село Бернаци, му ја честиташе титулата светски шампион во УФЦ на син му Александар Велики Волкановски. Александар го победи Јаир Родригез …

Александар Волкановски во прегратка на таткото Тоде откако стана светски шампион Прочитај повеќе »