Регистрирани потреси под површината на Антарктикот

Стотина мали потреси секојдневно се случуваат под антарктичкиот лед, но само мал дел од нив е регистриран. Ова е наведено во извештаите на најновите истражувања …

Регистрирани потреси под површината на Антарктикот Прочитај повеќе »