По 16 години фестивалот „Скопје саундс гуд“ се враќа на музичката сцена

По 16 години пауза од првото и единствено издание на фестивалот „Скопје саундс гуд“, Аволон повторно го враќа на музичката сцена со нови и актуелни …

По 16 години фестивалот „Скопје саундс гуд“ се враќа на музичката сцена Прочитај повеќе »