Пријателката на Лијам Нисон била силувана, актерот сакал да се одмазди

Актерот Лијан Нисон за време на конференцијата по повод претставувањето на новиот филм Gold Prusuit пред новинарите раскажал дека во одреден период од неговиот живот …

Пријателката на Лијам Нисон била силувана, актерот сакал да се одмазди Прочитај повеќе »