Лејди Гага, Хери Стајлс и Серена Вилијамс домаќини на следната Мет гала

Лејди Гага, Хери Стајлс и Серена Вилијамс ќе бидат домаќини и водители на еден од најважните модни настани  во светот, „Мет гала“, што ќе се …

Лејди Гага, Хери Стајлс и Серена Вилијамс домаќини на следната Мет гала Прочитај повеќе »