Руската војска планира да тренира свештеници за војна

Свештенството на руската православна црква во наредниот период ќе мора да мине низ необичен вид обука. Свештеници, попови и други црковни лица ќе мораат да …

Руската војска планира да тренира свештеници за војна Прочитај повеќе »