Аца Лукас уште неразведен ја побара за сопруга новата девојка

Аца Лукас сè уште официјално не се развел од својата сопруга Соња, а веќе планира брак со својата нова девојка со која минатата недела се сврши во Будва. Станува збор за Јована Дорошки од која тој не се разделува. Двојката постојано е заедно. „Минатата недела беа во Порто Монтенегро, каде што пазареле некои ситници, а потоа … Продолжи со читање Аца Лукас уште неразведен ја побара за сопруга новата девојка