(Фото) Новинарката Дилета во страст со турскиот актер Џан Јаман: Жешки сцени на јахта во Бодрум

За љубовната врската помеѓу актерот Џан Јаман и новинарката Дилета Леота на големо се пишува. Познатата италијанска спортска новинарка Дилета Леота (29) ужива на одмор на јахта со познатиот турски актер. Тие се сликани на луксузна јахта во Бодрум, Турција.   За потсетување, Џан ја објави првата заедничка фотографија со Дилета на почетокот на февруари годинава, … Продолжи со читање (Фото) Новинарката Дилета во страст со турскиот актер Џан Јаман: Жешки сцени на јахта во Бодрум