(Фото) Водителката на „Пинк“ останала свесна по доживеаната несреќа

Водителката на „Пинк“, Деа Ѓурѓевиќ, била постојано свесна по доживеаната несреќа утрово, велатслуѓе кои се нашле на местото на несреќата. Случајните минувачи велат дека Деа од ударот се здобила со тешка повреда на раката, но постојано … Continue reading (Фото) Водителката на „Пинк“ останала свесна по доживеаната несреќа