Шабан Шаулиќ сам влегол во возилото за итна помош, подоцна починал во болницата

Српскиот пејач Шабан Шаулиќ по сударот на патот во Германија, наводно самиот излегол од уништеното возило и влегол во возилото за Итна помош. Ова го велат извори за германските медиуми, добиени од полициската истрага. Тамошните … Continue reading Шабан Шаулиќ сам влегол во возилото за итна помош, подоцна починал во болницата