Сораја ја исфрлиле од скопска кафана, глумела ѕвезда и не сакала да ја плати сметката

Српската стралета Сораја Вучелиќ и нејзиниот нов дечко наводно биле исфрлени од кафуле во Скопје, минатиот петок. Сопственикот на објектот дошол до нивната маса да … Продолжи со читање Сораја ја исфрлиле од скопска кафана, глумела ѕвезда и не сакала да ја плати сметката