(Видео) Беквалац со ќерката, радости на Копаоник

Српската пејачка Наташа Беквалац престојувала на Копаоник со својата ќерка Катја. Пејачката ја снимила додека таа си играла со дубакот низ ходниците. „Леле колку убаво се смее“, „Се смее исто како Наташа“, „Обожавам детско смеење, … Continue reading (Видео) Беквалац со ќерката, радости на Копаоник