(Видео) Последниот настап на Шабан Шаулиќ

Кралот на народната музика Шабан Шаулиќ, вечерта загина во сообраќајна несреќа во Германија, која ја доживеа после настап во клубот Фаринда. Пред да ја доживее несреќата Шабан имал настап со колешката Теа Таировиќ. (Видео) Последниот … Continue reading (Видео) Последниот настап на Шабан Шаулиќ