Од тумор на мозокот почина петмесечниот син на комичарот Ник Канон

Американскиот комичар и водител Ник Канон откри дека неговиот петмесечен син Зен починал од редок тип тумор на мозокот. Зен е седмо дете на Канон … Продолжи со читање Од тумор на мозокот почина петмесечниот син на комичарот Ник Канон