Султанот од Брунеи e опседнат со секс и има авиони и автомобили направени од злато

Султанот од Брунеи, седумдесет и тригодишниот Хасанал Болкија, е познат по тоа што е опседнат со секс, обожава скапи свадби, а често се вози и во својот златен „боинг“. Неговата опседнатост со оргиите во дворецот беше откриена од страна на поранешната мис на САД, Шенон Маркетиц, која подоцна ги тужеше него и неговиот брат Џефри. Тие ја … Продолжи со читање Султанот од Брунеи e опседнат со секс и има авиони и автомобили направени од злато