(Видео) „Направете го тоа пак и ќе летате надвор“: Се појави видео во кое Том Круз се заканува со откази

На интернет кружи видео со холивудската ѕвезда Том Круз, додека тој им вика на вработените во продукцијата на последниот филм од серијата „Невозможна мисија“. Овој … Продолжи со читање (Видео) „Направете го тоа пак и ќе летате надвор“: Се појави видео во кое Том Круз се заканува со откази