(Фото) Крвава месечина над Скопје

Вчера на небото можеше да се забележи крвава месечина која е редок феномен, која воедно претставува вистинска астрономска атракција. Арбнора Мемети успеа да ја долови и … Продолжи со читање (Фото) Крвава месечина над Скопје