(Видео) Нервозен татко учи син да скија, кутриот Суад од Босна

Момчето Суад учи да скија, додека неговиот татко го снима со камера, и му дава инструкции како да го совлада теренот. Видеово е хит на социјалните мрежи. “Десно Суаде, исправ главу Суаде“, со нервозен тон таткото вика по синот, додека тој кутриот, се обидува да фати правец со скиите.  Почетникот пак во скијање, ем од … Продолжи со читање (Видео) Нервозен татко учи син да скија, кутриот Суад од Босна