Наум Петрески ќе стане дедо

Фолк-пејачката Анастасија Петреска ќе стане мајка. Веста за бременоста на Анастасија, најстарата ќерка на Наум Петрески, ја откри нејзиниот свршеник, Владимир Поповски, пејачот на групата „Биоритам“. „Анастасија е разубавена, ѝ годи на мамица“, „Уживајте сега, ќе си уживате уште повеќе со дечиња“, „Најубавиот македонски пар“, им порачаа пријателите. За потсетување, Анастасија и Владо се верија … Продолжи со читање Наум Петрески ќе стане дедо