Учителките го заклучиле, па физички го злоставувале синот на Северина

Хрватската пејачката Северина ги обвини учителките на нејзиниот син Александар дека го заклучиле и дека физички го злоставувале. Пејачката вели дека тие не му дозволиле на нејзиниот сопруг Игор да го земе по крајот на … Continue reading Учителките го заклучиле, па физички го злоставувале синот на Северина