Атиџе ќе оди на Оскарите

Атиџе Муратова ќе оди во Холивуд на доделувањето на Оскарите. Со ова, таа ќе си ја исполни желбата да се појави на црвениот тепих заедно со најголемите филмски ѕвезди. Трошоците за патувањето на Атиџе и на … Continue reading Атиџе ќе оди на Оскарите