Боки 13: се спакував за у Шутка

Боки 13 денеска е главна тема. По објавата дека тој е уапсен на граница, за земење рекет од 1,5 милион евра, твитерџиите се пошегуваа со него. „Се спакував за у Шутка“, „Боки не го собирало у гепек“, се само дел од твитовите. Редакцијата на Репортер избра некои од најинтересните твитови.