Бразилска политичарка на работа во Собранието

Поранешната градоначалничка на градот Бомбинаса, Бразил, Ана Паула да Силва, попозната како Паулина, присуствуваше на седницата на собранието Санта Катарина на првиот ден од февруари. Атрактивната политичарка ги привлече погледите на присутните со својот изглед. … Continue reading Бразилска политичарка на работа во Собранието