Девојка од Македонија била на списокот на српскиот макро Михајло Максимовиќ

Скопјанка е вмешана во скандалот кој се случи во Србија пред три дена кога полицијата го уапси еден од најголемите макроа на Балканот Михајло Максимовиќ. За време на апсењето, полицијата кај Максимовиќ открила список со имиња на … Continue reading Девојка од Македонија била на списокот на српскиот макро Михајло Максимовиќ