По една година од смртта на Есма, јавноста реагираше на запуштениот гроб

На денешен ден (11. 12.2016)  пред една година почина кралицата на ромската музика, Есма Реџепова- Теодосиевска.  Есма почина на 73-годишна возраст, откако беше однесена во болница во лоша состојба, со  висок шеќер и висок притисок. … Continue reading По една година од смртта на Есма, јавноста реагираше на запуштениот гроб