ЕКСКЛУЗИВНО СО ТАРИК ФИЛИПОВИЌ: „Фала ти, сине, што ме направи бесмртен“

Македонската публика го засака пред 15 години кога со квизот „Кој сака да биде милионер“ го доби и прекарот „хрватскиот милионер“. Тарик Филиповиќ, еден од најпопуларните актери во регионот, доаѓа во Македонија со монодрамата „Ќиро … Continue reading ЕКСКЛУЗИВНО СО ТАРИК ФИЛИПОВИЌ: „Фала ти, сине, што ме направи бесмртен“