Филип Талески стана татко

Ракометарот Филип Талески неодамна стана татко. Веста за раѓањето на ќерката Софиа ја сподели преку фотографија на социјалните мрежи, откако објави слика од патиките со кои ќе игра на ова Светско првенство, а на кои … Continue reading Филип Талески стана татко