(Фото) Алек Болдвин лут, ќерка му позира гола на балкон

Ќерката на глумците Алек Болдвин и Ким Бесинџер, Ајрлејнд, објави провокативна слика на „Инстаграм“ на која позира во танга на балкон од хотел во Њујорк. Таа на сликата напиша дека задникот не ѝ е толку бел како што делува од сонцето. Иако нејзините следбеници биле воодушевени, сликата не им се допаднала на нејзиниот татко Алек, … Продолжи со читање (Фото) Алек Болдвин лут, ќерка му позира гола на балкон