(Фото) Бредли и Ирина на прошетка со ќерката, демантираат дека се разделуваат

Бредли Купер и Ирина Шајк ги демантираа озборувањата за нивната разделба. Славната двојка била видена заедно во прошетка со нивната двегодишна ќерка. Бредли бил со блага насмевка на лицето, додека Леа јадела сладолед и уживала … Continue reading (Фото) Бредли и Ирина на прошетка со ќерката, демантираат дека се разделуваат