(Фото) Есма конечно доби пристоен дом на гробиштата во Бутел

Кралицата на ромската музика, Есма Реџепова, по две години, конечно доби пристоен споменик на градските гробишта во Бутел. Спомникот го подигна Владта на РМ, откако нејзините наследници и внуци јавно се караа за гробното место. … Continue reading (Фото) Есма конечно доби пристоен дом на гробиштата во Бутел