(Фото) Кедев и Ганка баталија политика, подобро е во Аргентина

Познатиот кардиолог и доктор на медицински науки Сашко Кедев, кој беше и кандидт за пртеседател на Македонија, заедно со ексминистерката за култура Ганка Цветанова се искачија на Аконкагва. Тое е највисокиот врв во Аргентина, но и … Continue reading (Фото) Кедев и Ганка баталија политика, подобро е во Аргентина