(Фото) Зависна сум од адреналин: Андријана Јаневска си купи мотор

Пејачката и прпфесор по виолина , Андријана Јаневска, си купи мотор-Suzuki V STROM 1000. Вели:  како ви како ви се допаѓа мојата нова играчка? Па на ова таа доби многу коментари за моторот, ама многумина беа и изненадени. На прашањето, од каде желбата за мотор, Андријана за Репортер вели: „Гледам дека за голем број луѓе … Продолжи со читање (Фото) Зависна сум од адреналин: Андријана Јаневска си купи мотор