(Галерија) Борко се жени, раскошна свадба во ноќта пред Бадник

Со песна од Тони Цетински, која ја избраа за прв свадбен валцер, голманот на македонската ракометна репрезентација Борко Ристовски, вечерва прави свадба со сопругата Николина. Весeлбата е во хотелот „Мериот“, а има околу 200 гости. … Continue reading (Галерија) Борко се жени, раскошна свадба во ноќта пред Бадник