(Галерија) Дупка у публика, една карта пренесена во Будимпешта, почна Бубамара за отруени граѓани

Со мотото „Отруени граѓани, време е да се предадеме“, во преполната сала „Борис Трајковски“ почна „Златна бубамара на популарноста“. Водителот Сашко Коцев се пожали одма дека снемало карта. Вели дека имале проблем со распределбата на … Continue reading (Галерија) Дупка у публика, една карта пренесена во Будимпешта, почна Бубамара за отруени граѓани