Луна Џогани нуди 20 илјади евра Дарко Димитров да ѝ направи песна

Ќерката на Анабела Атијас и Гаге Џогани, Луна, наскоро ќе сними три песни кај Дарко Димитров. Нејзината мајка за песните на македонскиот композитор и продуцент, наводно, ќе му плати 20.000 евра, пишува „Свет“. Анабела решила … Continue reading Луна Џогани нуди 20 илјади евра Дарко Димитров да ѝ направи песна