Мајкл Џордан: Одвратен тип, ќе си речат луѓето кога ќе го видат новиот документарец за мене

Легендарната кошаркарска НБА ѕвезда Мајкл Џефри Џордан го коментираше новиот документарец кој ќе излезе за него и вели дека луѓето кога ќе го погледнат ќе помислат дека станува збор за одвратен човек. Тој вели дека не е сигурен дека луѓето во документарецот ќе разберат зошто се однесувал така како што се однесувал со другите, зошто … Продолжи со читање Мајкл Џордан: Одвратен тип, ќе си речат луѓето кога ќе го видат новиот документарец за мене