Македонка глуми во новиот филм на Скарлет Јохансон

Македонската глумица Симона Браун-Живковска глуми во филмот „Црната вдовица“, во кој главната улога ја игра Скарлет Јохансон. Веста дека Симона ќе глуми во новиот филм на „Марвел“ ја објави нејзиниот агент. „Возбуден сум што конечно можам … Continue reading Македонка глуми во новиот филм на Скарлет Јохансон