Мизерии едни, имате ли мозок, пишувате одвратни коментари за некој што умрел: Реакции по грдите преписки за починатата Маја Миа

По објавата за смртта на мејкап-артистката и инфлуенсерка Маја Миа Јанеска, која беше пронајдена мртва во Африка, вчера на големо се пишуваше за неа. Маја … Продолжи со читање Мизерии едни, имате ли мозок, пишувате одвратни коментари за некој што умрел: Реакции по грдите преписки за починатата Маја Миа