Почина матурант на чија матура требало да пее Адам Лабунски, пејачот не го враќа капарот

Познатиот пејач Адам Лабунски, требало да пее на матурска забава, но за жал матурантот каде што требало да пее починал. Се зборува дека, тој земал капар за настапот, но и откако дознал за смртта на … Continue reading Почина матурант на чија матура требало да пее Адам Лабунски, пејачот не го враќа капарот