Полицијата го крие убиецот на Тупак

Филмскиот продуцент Мајк Дорси, кој последните седум години работел на случајот со убиството на популарниот американски рапер во деведесеттите години, Тупак Амару Шакур, вели дека полицијата во Лос Анџелес го знае убиецот, но намерно спречува случајот да биде разрешен. „Залудно е да се преправаме дека не знаеме што се случило. Мислам дека полицијата нема ништо … Продолжи со читање Полицијата го крие убиецот на Тупак