Сара и Диме на бордање, Илина со баба и дедо

Пејачката Сара Мејс и водителот Димитар Атанасовски ја одведоа ќерката Илина на прво зимување на Копаоник, во Србија. Со нив се и родителите на Димитар. Тие ќе ја чуваат 4-месечната Илина додека Сара и Диме се на бордање, откри водителот за „Репортер“. „Дојдовме на Копаоник на зимување, во истиот хотел каде што лани дознавме дека … Продолжи со читање Сара и Диме на бордање, Илина со баба и дедо