Секс аферата на Карлеуша стана проблем и во „Ѕвездите на Гранд“

По секс аферата со српската пејачка Јелена Карлеуша, се јави и Саша Поповиќ , директорот на „Гранд“ , кој вели дека ја чека Карлеуша да се врати од Кина за да ја сними новата емисија. … Continue reading Секс аферата на Карлеуша стана проблем и во „Ѕвездите на Гранд“