Тимур Дибиров: После седум минути се оженив со Ирина

Рускиот ракометар Тимур Дибиров, веќе шест години игра во „Вардар“. Тој беше меѓу првите странци што дојдоа во клубот. Вели, ќе биде еден од последните што ќе си заминат ако „Вардар“ не биде на истото … Continue reading Тимур Дибиров: После седум минути се оженив со Ирина