(Видео) Александра Заева беше манекенка на ревијата во Струмица

Во едноставен сив фустан и црни чевли, Александра Заева, ќерката на премиерот, беше манекенка на модната ревија за лицата со попреченост. Ревијата втор пат се организира во Струмица и се одржа вчера во хотелот „Вила Парк“. Лани , во улога на менекнка беше сопругата на премиерот, Зорица Заева, која за „Репортер“ тогаш изјави дека без … Продолжи со читање (Видео) Александра Заева беше манекенка на ревијата во Струмица