(Видео) Игор Џамбазов пак се дружи со комарџијата Кољо

Актерот и шоумен Игор Џамбазов инспириран од српскиот пејач Ѓорѓе Балашевиќ, сподели видео на „Инстаграм“ пеејќи ја песната од пред две децении „Кољо што го викат поп“. Песната е преработка на Boza zvani pub, која … Continue reading (Видео) Игор Џамбазов пак се дружи со комарџијата Кољо