(Видео) Кинез со сатар брка маж низ „Лептокарија“

Видео на кое двајца двајца Азијанти, момче и девојка, бркаат со сатар маж низ трговскиот центар „Лептокарија“ денес се споделува на „Фејсбук“. Според пишувањата на социјалните мрежи, мажот што го бркаат, наводно не сакал да ја плати сметката оти била преголема. Во брканицата, мажот и жената трчаат низ уличките на трговскиот центар, замавнуваат со сатарот … Продолжи со читање (Видео) Кинез со сатар брка маж низ „Лептокарија“