(Видео) Македонец растури на „Ѕвездите на Гранд“, жирито го врати на бис

Македонецот Филип Пецовски ги воодушеви и публиката и жирито во „Ѕвездите на Гранд“, па го вратија да пее на бис. 21-годишниот Филип од Скопје ги испеа баладата „Адио Аморе“ од Раста и „Волим осмех твој“ од Тоше. Од моментот кога излезе на сцената тој не престана да игра, па и публиката стана на нозе и … Продолжи со читање (Видео) Македонец растури на „Ѕвездите на Гранд“, жирито го врати на бис