(Видео) Марија Шерифовиќ го откачи Адам Лабунски, па татко му го навреди жирито во „Гранд“

Српската пејачка Марија Шерифовиќ веќе нема да му биде ментор на Адам Лабунски, откако откри дека тој самиот решил да смени една од песните што ги вежбале за вториот круг од емисијата „Ѕвездите на Гранд“. … Continue reading (Видео) Марија Шерифовиќ го откачи Адам Лабунски, па татко му го навреди жирито во „Гранд“