(Видео) Се потурчи Лила, во фустанот на Хурем оган за Величенствениот

Водителката Лила Филиповска се облече како Хурем Султан (омилената жена на Султан Сулејман, заради која ги пркршил законите и ја ожени) и покажа дека знае да ужива и во тој филм. Лила е во Турција. … Continue reading (Видео) Се потурчи Лила, во фустанот на Хурем оган за Величенствениот